За нас

Фирма „ТИР Инжeнеринг“ ЕООД е основана през 1990 година с основен предмет на дейност търговия с индустриални стоки и метали.  Фирмата е представител и дистрибутор на много промишлени предприятия от България и от чужбина и търгува с изделия от цветни метали (медни шини и профили, медни тръби, медни листа, медни плочи, месингови тръби, месингови листа, месингови профили, алуминиеви електротехнически шини, алуминиеви листа и др.), изделия от черни метали, кабели, изолации за инсталации от медни и стоманени тръби, продукти с електротехническо приложение като различни видове проводници и други.

„ТИР Инжeнеринг” предлага широка гама горещо поцинковани продукти на „Kartal Metal Galvaniz“ и “Meiser Turkey“, които са лидери в областта на поцинкованите изделия в Турция. Предлаганите изделия включват поцинковани шини/ленти на рула, поцинковани стоманени профили, поцинковани колове за мълниезащита и заземяване, моно тел Ф8 и Ф 10 мм, както и поцинковани стоманени скари и решетки за стълбища, промишлени приложения, пешеходни пасажи и други.  Като дъщерно дружество на немската фирма Meiser, Meiser Turkey предлага решетъчни скари и от неръждаема стомана и алуминий за по – специфични строителни, архитектурни и промишлени решения.

„ТИР Инжeнеринг” следва неотклонно своята политика за по – пълно и комплексно предлагане на продукти и услуги, като основен приоритет винаги сме поставяли на своевременната доставка на продукти от най – високо качество, с цел максимална удовлетвореност и улеснение на нашите клиенти и партньори.

Разполагаме с богата гама от продукти на склад в нашите бази в София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Велико Търново, а за стоките от доставка реагираме в максимално възможните кратки срокове.

За видовете и размери продукти, за които не можете да намерите информация на нашият сайт, моля направете запитване, а ние ще се постараем да Ви отговорим в най-кратки срокове.

За допълнителна информация на предлаганите от нас продукти, моля посетете:

http://sarkuysan.com
http://kartalgroup.eu
https://www.meiser.de/de/tuerkei.html